Saturday, May 11, 2013

Grilled Pork Tenderloin Skewers

 
Why not go for pork kebabs for a change? This is an easy, BBQ-friendly meal, and I've made it for Mother's Day.
My parents enjoyed this tasty delight so much, and so did I!

E porque não optar por espetadas, para variar? Eis uma refeição fácil e digna de BBQ, sendo que a fiz para o Dia da Mãe.
Os meus pais gostaram muito, e eu também!
 
 
Ingredients:
500g pork tenderloin chopped in cubes; 1 red cabbage; 1 carrot; 1 lettuce; 1 onion; Dijon mustard; 200g bacon;  1 red pepper; 1 green pepper; 1 yellow pepper; 1 orange pepper; parsley; basil; 1 chouriça; powder garlic; salt and pepper; thyme; paprika; oregano.

 
Preparation Method:
Mix the chopped pork tenderloin cubes with parsley, salt and pepper, thyme, basil, powder garlic, mustard, and paprika. Preheat the grill for high heat. Place pork on skewers, along with the onion bits, bacon cubes, peppers and chouriça. Cook on the grill, turning it when necessary, until it's done. Serve with a lettuce, carrot, red cabbage, oregano and basil salad. I also added pesto gouda cheese in cubes, and garlic bread.

 
Ingredientes:
500g lombinho de porco cortado em cubos; 1 couve roxa; 1 cenoura; 1 alface; 1 cebola; mostarda Dijon;200g bacon; 1 pimento vermelho; 1 pimento verde; 1 pimento amarelo; 1 pimento laranja; salsa; manjericão;  1 chouriça; alho em pó; sal e pimenta; tomilho; pimenta preta; paprika; oregãos.

 
Preparação:
Temperar os lombinhos já cortados com salsa, sal e pimenta, tomilho, manjericão, alho em pó, mostarda e paprika. Pré-aquecer o grelhador. Enfiar a carne no espeto, bem como a cebola, os bocados de bacon, pimentos e chouriça. Grelhar, virando a espetada quando necessário, até que fique passado. Servir com alface, cenoura, couve roxa, manjericão e oregãos. Adicionei queijo Gouda com pesto em cubinhos, e pão de alho.

 

5 comments:

  1. Yummy, estás a ficar cada vez mais especialista! Fica óptimo só com a salada mas na verdade o pão de alho a acompanhar é uma idéia excelente; a cereja no topo do bolo! x

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  2. Essa tua espetadinha está com um óptimo aspecto!! Deixaste-me com água na boca :(
    Tem uma boa noite**

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  3. oh wow YUM! So glad I'm not vegetarian anymore. It stinks to deprive yourself!

    love, polly

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  4. Wow this looks absolutely delicious, my mouth is pretty much watering just from looking haha.
    Can't wait to try out this recipe!

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  5. Eu também gostei muito e só olhei, não comi. IMagino se tivesse comido, nhammmm.
    http://fashionfauxpas-mintjulep.blogspot.pt

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